Op zoek naar enthousiaste kinesisten!

 

droomfeest-springkasteel, met Charlotte, Elly, Kitty en Kelly We vertrokken hier ‘s morgens al erg vroeg richting Brasschaat. Onderweg nog eens stoppen om broer Jonathan en Liesbeth’s vriendinnetje, Charlotte (en haar mama) op te pikken. Dat maakte meteen de rit in ‘t busje al gezelliger want Liesbeth en Charlotte zaten natuurlijk naast elkaar en de rit leek voor hen op die manier maar half zo lang! In Brasschaat bleek het toch even zoeken te zijn naar de juiste ingang van het militair domein. Maar na wat getelefoneer met bekenden die al op het domein waren is het ons dan toch gelukt!

Liesbeth met Elly, de mama van Davy, rijdens het droomfeest ‘t Was een bijzondere dag die dank zij de inzet van naar mijn gevoel honderden vrijwilligers vlekkeloos verliep! Voor Liesbeth was het extra fijn omdat twee van haar zomerassistenten, Kitty en Kelly, haar al stonden op te wachten bij de ingang van het militair domain in Brasschaat waar het droomfeest doorging.

Droomfeest-paardrijden met Kelly
Clowns, een groot springkasteel, spelletjes waarbij je leuke prijzen kon winnen, paardrijden, ritjes in brandweerauto’s en snelle sportwagens voor wie dat aandurfde, een luchtdoop in een helikopter, lekkere hapjes en vooral een erg toffe sfeer maakte van dit Make-a-wish feest een écht droomfeest!

Charlotte klaar voor een snelle rit Toen we ‘s avonds thuis kwamen waren we net op tijd om in het VTM-nieuws te zien hoe kleine Beau voor de camera zijn verhaal deed over de snelle auto waarin hij een ritje maakte!

Ondertussen zijn we alweer een paar weken verder en genoot Liesbeth erg van de nazomerdagen. Ook vindt ze ‘t nu erg tof om op haar picto-dagschema te zien wat er gaat gebeuren. Het maakt dat ze iets geduldiger is en dat is bij Liesbeth geen evidentie!

We zijn ook weer dringend op zoek naar een kinesist die Liesbeth wat extra-therapie kan geven. Hoewel ze recht heeft op bijna dagelijks een kiné-beurt, ziet ze vaak maar één keer per week een Bobath-therapeut. De Bobathgroep heeft zoveel klantjes, en veel te weinig therapeuten!
We zijn dan maar op eigen houtje nog eens begonnen met het opbellen van kinesisten uit de buurt. Maar tot dusver niemand gevonden die tijd heeft en het “aandurft”.

met assistente Devote en logopediste Sofie Wat de logo betreft gaat het nu wel goed sinds Sofie bij Liesbeth komt. Ik heb ‘t gevoel dat ze beiden, Liesbeth én Sofie, heel enthousiast werken tijdens die uurtjes!
De communicatie van Liesbeth met eenvoudige gebaren gaat er dan ook op vooruit!
Nu maar hopen dat we ook de kiné wat kunnen uitbreiden! We hebben al lang begrepen dat het vrijwel onmogelijk is om extra Bobath-therapie te vinden, maar ook dat niet zozeer de opleiding maar wel de inzet van de therapeut bepaalt of Liesbeth er iets aan heeft. Sofie, de logopediste, is immers ook geen Bobath-therapeute en toch leert Liesbeth bij haar meer dan ze bij de vorige logopedisten deed! Het klikt tussen hen en het enthousiasme van Sofie slaat over op Liesbeth!
En dàt is immers ‘t belangrijkste.

Eén antwoord op “Op zoek naar enthousiaste kinesisten!”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.