Vakantieplanning

De herfstvakantie is hier ingezet met een bezoekje bij de dokter.
Deze keer niet voor Liesbeth, maar wel voor Wesly die er in geslaagd is zijn knie zo te bezeren in een stilstaande schoolbus dat de wond moest genaaid worden.

Met Maryam en zusje Vorig weekend genoot Liesbeth van een gezellige zondag met haar assistente en diens zusje. Daarbij kwam dan ook nog een voor Liesbeth onverwacht bezoek van haar vriendin Charlotte. in bad met de vriendinnetjes als extra-assistenten Charlotte, die samen met haar mama deel uitmaakt van het PTP-team rond Liesbeth, probeert echt om regelmatig wat tijd met haar door te brengen!

schilderen met assistente Devote Met Devote ging ze nog een keertje de creatieve toer op met haar gelverf. In de kringwinkel kochten we herbruikbare kadertjes zodat ze haar schilderijen kon uitdelen aan enkele vrienden. Een écht zelfgemaakt geschenkje dus.

Met een week vakantie voor de boeg proberen we er voor te zorgen dat Liesbeth zich niet verveelt!

Zo komt de logopediste, Sofie, deze week nog een paar keer extra, zodat Liesbeth haar honger naar communicatie kan stillen!
En ook Linsy, dochter van vrienden uit Dendermonde, komt een paar dagen logeren om dan samen met de vaste assistenten met Liesbeth te kunnen bezig zijn.

Door Liesbeth gemaakt schilderijtje De weerman werkt ook al mee om er een leuke week van te maken. Hij beloofde ons immers een paar zonnige dagen zodat Liesbethje regelmatig eens op stap zal kunnen.

Voor de koude regendagen staat er knutselmateriaal klaar, want hoe meer ze haar armen en handen leert gebruiken, hoe beter ze er ook in zal slagen om gebaren goed uit te voeren!

2 Antwoorden op “Vakantieplanning”

  1. hallokes daar , heerlijk te lezen hoe Lysbeth vooruit gaat ondanks haar beperkingen . Jullie zijn gewoon super !! Qwa positiviteit chapeau ! grtjes en kuskes voor iedereen :)))

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.