Het wensfeest van Liesbeth

Woensdag was het dan zover!
Nadat Tony en Rob in naam van Make a Wish hier al twee dagen alles hadden voorbereid (elektriciteit aanpassen en de maar net op tijd geleverde jacuzzi installeren op het terras) en wij er voor gezorgd hadden dat Liesbeth niet echt naar buiten kon kijken zodat ze ook niet kon vragen wat “die grote bak” op het terras deed, kwam dan de grote dag van het wensfeest!

MAW2
Liesbeth werd ‘s middags afgehaald op school door papa en had nog de tijd om een flinke portie pasta binnen te werken voor het wensteam (Linda, Trees en Caroline) hier aanbelde met een grote voorraad drank en een hoop zelfgebakken taarten!
Een gek gevoel is dat, als je gewoon bent om alles steeds zelf te organiseren en er je dan verteld wordt dat je niet moet helpen, dat ze zelf voor alles zorgen. En ‘t liep als een trein! Twee grote tafels werden gebruikt als buffet en het hele huis hing al gauw vol kleurige ballonnen.
MAW Vanaf 14u werd hier regelmatig aangebeld en lieten we de gasten binnen. We hadden gekozen voor mensen die heel dicht bij Liesbeth staan én voor een 5-tal gezinnen rond personen met een handicap. Dat zijn immers de mensen waar we zelf ‘t meest aansluiting bij hebben. En Liesbeth vindt het heerlijk als ze haar “collega’s” ziet!
Het Make a Wish-team voorzag iedereen van drankjes en knabbeltjes en toen mochten we Liesbeth er bij roepen om haar eerste geschenk in ontvangst te nemen.
Met een beetje hulp van vriendin Charlotte, die al even benieuwd was als Liesbeth zelf, ontdekte ze in de leuke verpakking een mooie badjas. Liesbeth is altijd erg blij met nieuwe kleding maar begreep er niets van toen ze met haar assistenten naar haar kamer moest gaan om haar kleertjes uit te doen en een badpak aan te trekken met daarover de badjas. MAW5
De badjas was natuurlijk een hint naar het grote geschenk dat door Make a Wish aan Liesbeth werd aangeboden. Omdat zij zo dol is op water zou ze immers een jacuzzi krijgen waardoor ze gegarandeerd nog vaker en langer van ‘t plonsen zal kunnen genieten!

MAW4 Rond 15u gingen we met z’n allen Liesbeth opwachten op het terras. Enkele journalisten waren ondertussen de ploeg komen versterken.
Liesbeth was vooral verwonderd zoveel volk te zien staan toen ze met assistenten vanuit haar kamer de deur naar het terras opende. Die verbazing werd nog groter toen ze opeens in warm water werd gezet. Na enkele minuten voelde ze zich al heel goed op haar gemak in de jacuzzi.
MAW 3
Wel een uur heeft ze samen met Charlotte en Wesly en Kim in het zalig-warme bubbelende water gespeeld.
Door het Make a Wish-team werden Liesbeth en alle gasten nog getrakteerd op heerlijke taart en koffie.
Rond 17u werd er afscheid genomen van de vrienden en een half uurtje later was het hele huis alweer opgeruimd door het Make a Wish-team. Wat een service!

artikel in HLN van vandaag
Liesbethje ging op haar gewone uur naar bed. Doodmoe maar heel erg gelukkig! Ze wou wél een tros ballonnen mee naar bed, alsof ze nog wat wou nagenieten van haar wensfeest.
Nagenieten zal ze vaak doen, in het lekker warme water van de jacuzzi, maar ook door de foto’s van haar feest die we in een powerpoint goten zodat ze die zelf kan bekijken op haar pc.
Make a Wish bezorgde niet alleen Liesbeth maar ook ons hele gezin een dag om nooit te vergeten!

2 Antwoorden op “Het wensfeest van Liesbeth”

  1. Het is altijd prettig om te weten dat Liesbethje zo gelukkig kan genieten van heerlijke dingen in het leven.
    Haar wensfeest blijkt een groot succes te zijn geweest, dat doet ons veel plezier. Wij wensen jullie nog heel veel plezier met en in de jacuzzi.
    Bedankt voor ons te laten meegenieten dank zij het nieuws in “Handiklap”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.