Vervroegde krokusvakantie.

Morgen vertrek ik met drie van de “grote kinderen” een weekje op vakantie in Turkije. Géén zon en zee vakantie, maar een rondrit met heel wat bezienswaardigheden op ‘t programma.
Papa Andrew en Cristiano blijven samen met Liesbeth thuis.
Samen met haar assistenten zal ‘t wel lukken!
Wesly en Liesbeth Ons reisje heeft nog even aan een zijden draad gehangen, want een goede week geleden werd mijn handtas (met inhoud dus!) gestolen in Antwerpen en alle nodige documenten om te kunnen vertrekken weer opnieuw aanvragen was niet zo evident! Maar gelukkig is dat, mits de nodige extra kosten, tijdig gelukt.

Liesbeth is enkele dagen eerder aan haar krokusvakantie begonnen omdat ze nogal hoest. Ik vond het beter haar thuis te houden zodat het grootste leed alweer geleden is voor ik op ‘t vliegtuig stap. En zo ziet het er ook naar uit!

Wesly en Liesbeth 2 Kitty, die vorige zomer een maand bij Liesbeth kwam assisteren, vond een leuk spelletje op internet. Je kan zo eens testen of je de gebaren van Liesbeth begrijpt. Probeer maar eens!

De lat aan de muur van Liesbeth waarop we de picto’s en foto’s hangen voor haar dagindeling wordt af en toe niet tijdig in orde gemaakt door de assistenten. Om het belang van goed gebruik van deze dagindeling aan te tonen heb ik deze week eens een dagindeling in picto’s uitgeprint, zoals we die over enkele jaren voor Liesbeth zouden willen gebruiken. Dit kan nu op een erg handige manier via een programma waarvan je als ouder gratis kan gebruik maken. ‘t Is eigenlijk ook best geschikt voor Wesly, onze pleegzoon. Dus ook voor hem zullen we proberen om zijn vakantiedagen op die manier wat meer structuur te geven.

Eén antwoord op “Vervroegde krokusvakantie.”

  1. Beste Chantal en kinderen geniet zoveel mogelijk van jullie reis in Turkije. Wij denken aan jullie allen,
    Groetjes, Yvette

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.