Nieuwtjes en invitaties

paasei dat Liesbeth kreeg van Emilie Met het groepje van het Handiklap crea-atelier hebben we vorige zaterdag gezellig geknutseld rond lente en paasfeest.
Naast een mobile met paaseitjes en een houten eierdopje, was er ook een knutselwerkje dat voorbereid werd door Emilie (één van de regelmatige deelneemsters!) en haar mama en assistente.

Na afloop van de crea-namiddag en de koffieklets in ‘t cafetaria gaf Emilie me haar knutselwerk mee als cadeautje voor Liesbeth, die er heel blij mee was!

ganzenei met plantje
En vandaag kregen wij, ouders, een paasei van Liesbeth cadeau dat ze op school maakte: een plantje in een ganzenei.

Een paar dagen eerder kwam het wensteam van Liesbeth nog eens op bezoek met enkele leuke souvenirs aan Liesbeth’s wensfeest. make-a-wish-geschenken Niet alleen een knuffelbeertje van Make-a-wish, maar ook een fotokader van het team naast Liesbeth in de jacuzzi en, last but not least, een prachtig fotoboek. Vooral met dat fotoboek was Liesbeth heel erg blij!
Ze kijkt er heel graag in en ze geeft dan enthousiast commentaar in gebaren.
We kregen alle gebruikte foto’s ook nog eens digitaal, waardoor Emilie nu ook de foto heeft van haar tedere contact met Liesbeth die ze zelf zo mooi vond.

Begin mei gaat in Gent (Expo)weer de tweejaarlijkse Reva-beurs door, een beurs over hulpmiddelen en diensten voor mensen met een beperking, jong en oud. Hou dus alvast 5, 6 of 7 mei daarvoor vrij! Gratis toegangskaarten kan je hier downloaden.

Tijdens datzelfde weekend is er trouwens een bloemenmarkt gepland in de school van Liesbeth. Je kan er dan op vrijdag 6 mei een hele namiddag terecht om plantjes en bloemen uit te zoeken. Ook van tevoren je bestelling reeds doormailen naar de school kan gerust! Scroll maar even naar onder via deze link van de website van de school. Daar vind je de catalogus en de bestelbon. Liesbeth zelf zal er zeker ook aanwezig zijn!

Liesbeth en Emilie
Voor wie zijn/haar agenda nu toch bij de hand heeft, gaan we nog maar even door!
Op 18 juni is het jaarlijkse schoolfeest met optreden van de leerlingen gepland in de school van Liesbeth. Daar is dan ook tijd en ruimte voorzien voor hapjes en drankjes.
Diezelfde dag gaat er in een Ronse een fietstocht door voor mensen met een handicap. Misschien iets voor de sportievelingen onder jullie?
En precies één week later, op 25 juni, organiseert de adviesraad voor mensen met een beperking in Ronse opnieuw een sportnamiddag in de sporthal Rosco. Ook mensen met een zware en/of meervoudige beperking kunnen gerust deelnemen. Pab-assistenten zijn natuurlijk ook welkom en vrienden of familie die zorgen voor het transport kunnen die namiddaguurtjes gerust doorbrengen in het cafetaria van de sporthal en zo mee genieten van de gezellige sfeer.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.