Terug van Zeeland.

Na een deugddoende week in Zeeland met Liesbeth, Wesly, Kitty, Suzanne en haar vriendin Tess, zijn we nu weer klaar om de komende drukke periode tegemoet te gaan.

Puyenbroeck 1
In Zeeland, waar we logeerden in een klein boerderijtje op een dijk, mochten we al niet klagen van het weer. En nu we terug zijn lijkt de zomer wel aangebroken!
Vanuit ons stekje in Vogelwaarde bezochten we natuurlijk de winkeltjes van Hulst en Terneuzen. Maar ook het zwembad Scheldorado stond weer garant voor een namiddag waterpret. En tussendoor brachten we bezoekjes bij enkele tantes in het Waasland, mijn streek van herkomst.
Puyenbroeck 2 Een fijne uitstap was ook ons bezoek aan het provinciale domein Puyenbroeck in Wachtebeke. Wat is daar toch veel veranderd in de voorbije jaren!

Nu Liesbeth weer thuis is krijgt ze vrijwel dagelijks therapie (kiné of logo) en natuurlijk geniet ze ook met dit zonnige weer van haar bubbelbad! In het net verspreide tijdschrift van de organisatie Make a Wish staat er trouwens een artikeltje over de wensdag van Liesbeth waarop ze haar jacuzzi mocht in ontvangst nemen!

Puyenbroeck 3
Voor we vertrokken naar Zeeland hadden we voor Liesbeth enkele programma’s besteld.
Een programma in de winkelwagen waarmee we boodschappenlijstjes kunnen maken met handige foto’s van de verschillende aan te kopen produkten bewees zijn dienst al toen Liesbeth met haar assistente om bananen en radijsjes werd gestuurd naar de markt.
En nu is er ook het speciaal voor kinderen met CVI ontwikkelde programma Kiekeboe . Sommige oefeningen zijn voor Liesbeth een beetje té eenvoudig, maar andere (zoals sorteren op kleur en vorm) zijn erg leuk om te gebruiken op haar touchscreen.

In elk geval is ze blij met weer nieuw materiaal!

Eén antwoord op “Terug van Zeeland.”

  1. wij zijn nogal gelukkig dat jullie weekje vakantie goed is afgelopen zonder problemen en ongelukken !
    En Liesbethje gaat er blijkbaar goed op vooruit, proficiat !
    Nog een leuk paasvakantieweekje gewenst,
    Lieve groetjes van Jean en Yvette

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.