Chaos in huis.

We leven hier thuis al een week in de chaos en het stof. De reden daarvoor is dat onze kookkeuken en onze eetkeuken worden vernieuwd.
‘t Was dringend nodig want vooral in de kookkeuken waren de kasten die we er vonden toen we dit huis kochten te klein, te laag en versleten.
moederdagkadootje van Liesbeth
Moederdag vieren deden we dus tussen de dozen met spullen die we uit de keukenkasten haalden! Maar er was wél voor een mooi boeket bloemen gezorgd van Andrew en de kinderen en ook Liesbeth bracht haar zelfgemaakte kadootjes mee uit haar school.

Liesbeth nam vandaag een kijkje in de keukens, samen met haar assistente. Hoewel alles er nog overhoop staat en een deel van de kasten nog moet gemonteerd worden, was ze al erg enthousiast. Ze heeft meteen geprobeerd om te ontdekken wat er achter de kastdeurtjes zit!

Wesly breekt de oude keuken uit. Bij de voorbereidende werken was vooral Wesly erg in zijn nopjes. Hij mocht immers helpen om alle oude kasten uit te breken en te slopen.

Ook in de voorbije week werd onze oudste zoon, Jonathan, eigenaar van een huis in Temse. Tegen eind mei voorziet hij daar ook te gaan wonen.

Voor Liesbeth kregen we bericht van het UZ in Gent dat ze op 13 september kan geopereerd worden. Dat wordt dus een week in ‘t ziekenhuis verblijven en daarna natuurlijk een revalidatieperiode thuis en op school.

Het pc-spel Timocco dat we een poosje geleden voor Liesbeth bestelden is ondertussen ook op haar pc geïnstalleerd. Ze kan er nu met behulp van de logopediste en de kinesist mee leren werken.
Haar visus speelt haar daarbij natuurlijk wel parten. Maar ik maak me sterk dat ze de spelletjes op termijn wel onder de knie krijgt.
Dit programma werd speciaal ontwikkeld voor kinderen met een handicap. Het is er op gericht om de beweging van de beide armen te stimuleren.

Voor nog graag wil weten hoe het, een paar weken geleden, is afgelopen met het door Eandis opengegooide voetpad kom ik er hier nog even op terug.
Gebeld naar Eandis en daar werd een klachtendossier geopend. Binnen de paar uur zou de toegang tot ons huis weer mogelijk gemaakt worden, ook voor de rolstoel van Liesbeth. Maar uren later was er nog niks gebeurd en heb ik dus nog eens gebeld. En dan ging het opeens allemaal vrij snel. Toen Liesbeth uit school kwam kon ze over een metalen brug binnen rijden en de volgende ochtend werd het voetpad heraangelegd.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.