Zomerse paasdagen.

Met echt zomers temperaturen gedurende deze tweede week van de paasvakantie was de jacuzzi weer erg in trek bij Liesbeth.
Haar zandbak daarentegen lijkt elke aantrekkingskracht te hebben verloren.
Na meerdere pogingen eerder in de week om haar er in te laten spelen, heeft ze gisteren uiteindelijk toch een uurtje in ‘t zand gezeten.

met Mireille, Zoë en Briek in de jacuzzi
Wat Liesbeth écht leuk vindt is samen met haar bezoekers in het water ploeteren.
Met Charlotte en Lieve, met Mehdi en Jamal, met assitente Maryam en haar zusje of zoals gisteren met meter Mireille en haar dochter Kim en neefje Brick en nichtje Zoë.
Liesbeth kent heel goed de vorm van de jacuzzi, de plaatsen waar het dieper en ondieper is.
Met haar zwembandjes aan de armen kan ze er heel veilig in spelen. Ze geeft regelmatig aan dat ze wil veranderen van plaats, wisselen met iemand anders dus. Ze weet waar ze de blazers vindt die voor de massage zorgen en maakt daarvan goed gebruik.

stoep opgebroken Vandaag is de extra-lange paasvakantie (één dagje meer dan normaal) afgelopen en is ze weer naar school vertrokken.
Met de nodige hindernissen, want gisteren, Paasmaandag, werd hier ineens ons voetpad opengebroken omwille van problemen met een hoogspanningskabel. Buiten rijden met rolstoel lukte dus niet, en zelfs op de arm van papa is ‘t niet gelukt zonder blessure (haar hand tegen de metalen scherpe randen van onze brievenbus). Hopelijk wordt er straks goed doorgewerkt door de mensen van Eandis en leggen ze een “brug” waar de rolstoel over kan als ze niet klaar geraken voor de schooldag om is! Ondertussen is het wel al bijna middag en is hier nog geen werkman te zien geweest!

Eén antwoord op “Zomerse paasdagen.”

  1. Zojuist heb ik gelezen hoe moeilijk het is om met Liesbethje naar buiten te gaan. Dit zou echt niet mogen…hopelijk was het in orde toen de school gedaan was en kon Liesbethje gemakkelijk naar binnen met haar rolstoel.
    Het beste gewenst !

    Antwoord: ’t Is na herhaaldelijk telefoneren naar Eandis twee minuten voor Liesbeth hier weer naar binnen moest rijden voorlopig opgelost met een metalen “brug”. Ze hadden wel door dat ik de pers zou verwittigen als ze niet voor een oplossing zorgden. Eerlijk gezegd was buiten komen of naar binnen gaan zelfs voor ons gevaarlijk, en al helemaal als je (Wesly) met een fiets of (Liesbeth) met een rolstoel thuis komt.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.