Feestjes!

De vakantie is alweer een paar weken bezig en behalve de eerste week kregen we nog maar weinig echt zomerweer te zien.
Toch geniet Liesbeth wel van haar dagen met uitjes telkens als het weer het toelaat!

Wonderlijk is ook dat we tijdens de vorige vakanties bijna dagelijks opnieuw moesten uitleggen dat ze niet naar school ging. Deze keer heeft ze blijkbaar goed begrepen dat de vakantie er aan kwam en wat dat betekent, want ze vraagt ‘s morgens nooit om naar school te gaan!

In de eerste week van de vakantie had ze al meteen een feestje. Charlotte was immers jarig (21!) en daar was Liesbeth ook van de partij.

jojoland In de tweede week van de vakantie namen we Liesbeth mee naar het speelhuisje in Ronse om daar op een ongedwongen manier kennis te maken met haar twee toekomstige pleegbroertjes.

Deze week werd de kennismaking verdergezet door een gezamelijk jacuzzi-uurtje. Ook dat bleek een feest, niet alleen voor Liesbeth zelf maar voor de drie kinderen!

Voor Liesbeth best een hele verandering, zo’n kleintjes er bij! We zijn alvast benieuwd in welke mate ze haar rol van grote zus zal opnemen! We zullen dat al snel merken als over een paar weken de kleintjes hier wonen. Hun kamer staat in elk geval al klaar!

met E en B En groot wordt ze! Woensdag aanstaande vieren we haar tiende verjaardag!
We gaan dat doen met een uitstapje naar familiepark Malter. Hopelijk zit het weer een beetje mee!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.