Een alternatief voor Malterpark.

verjaardagspakjes De 10de verjaardag van Liesbeth begon traditioneel met het openen van de vele cadeautjes. In ‘t bijzijn van de logopediste, Sofie, was dat meteen een kans om weer een paar gebaren aan te leren!

De hele voormiddag zagen we geen druppel regen.
Het zag er dus goed uit voor ons uitstapje naar Malterpark!

Voor de kleintjes die hier net hun eerste overnachting achter de rug hadden, was de uitstap naar het dierenpark een mooie afsluiter van hun tweedaagse logeerpartij.

We vertrokken dus blijgezind direct na de middagmaaltijd richting Heusden. Na een kilometer of vijftien (net voorbij Oudenaarde) werd de lucht donkergrijs en begonnen de eerste druppels te vallen. Hoe dichter we bij Malterpark kwamen, hoe natter het werd!

Op de parking zagen we de andere mensen die we hadden uitgenodigd voor het feestje van Liesbeth. Er werd even snel overlegd wat we zouden doen. Binnengaan in het park en hopen dat de bui snel zou overwaaien? Gezien het alsmaar drassiger werd op het stukje grasland dat als parking wordt gebruikt en de regen met bakken begon te vallen, besloten we rechtsomkeer te maken naar Jojoland in Ronse. De binnenspeeltuin is immers een prachtig alternatief voor regendagen.
Tijdens de rit van Heusden naar Ronse kregen we af en toe het gevoel dat we van de baan zouden spoelen. Op sommige plaatsen bleef het water gewoon staan! Maar hoe dichter we bij Ronse kwamen hoe droger het werd!

Wesly en Emilie In Jojoland konden we met de uitbaters afspreken dat er een lange tafel werd klaargezet voor ons groepje van 18 volwassenen en kinderen. Met pannenkoeken en frisdrankjes en snoepjes en vooral met de vele springkastelen werd het dus toch nog een leuk feestje voor Liesbeth, waar ook de kleintjes en haar vriendinnen Emilie en Charlotte van konden genieten. Annelies, Charlotte, Kitty en Liesbeth Jojoland is zo ingericht dat je met een rolstoel makkelijk tussen al de verschillende trampolines en springkastelen kan rijden met een rolstoel. Dat gaf dus aan Emilie de gelegenheid om alles goed te kunnen zien en mee te genieten van het gewoel. En Liesbeth en Charlotte konden met de hulp van hun assistenten zowel op de springkastelen als op de trampolines. Als ze daarop zitten of liggen kan de assistent immers voor de nodige beweging zorgen!

Onze kaartjes voor Malterpark hebben we dus nog steeds en zodra de gelegenheid zich voordoet en het weer een beetje meewerkt zullen we daar dus zeker nog gebruik van maken!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.