Revalidatie

revalidatie: weer in sta-toestel Liesbeth gaat langzaam vooruit. Haar sta-toestel gebruiken lukt alweer.
Met de K-walker een paar pasjes maken ook.
Tussendoor heeft ze wel nog veel pijn. Soms ook ‘s nachts. Krampen?
Op de grond zitten en zich al schuivend of kruipend verplaatsen is nog zeer moeilijk. Ook zitten in één van haar kinderstoeltjes lukt nog niet, want veroorzaakt veel pijn.

Maar aangezien de Sint een tv bracht voor Liesbeth die ze vanuit haar bed kan bekijken verveelt ze zich niet echt!
Ze gebruikt die tv vaak als “achtergrondbeeld”. Er moet een film spelen (dvd) terwijl zij bijvoorbeeld bezig is met haar poppen of knutselt. Zodra de film stopt geeft ze aan dat er een andere moet spelen. Toch is ze ondertussen met iets anders bezig.
Sint op bezoek Om te gaan slapen is die tv wel een leuke oplossing! Ze kan nu immers vanuit haar bed nog een poosje tv kijken. We moeten wel opletten dat de film die in de dvdspeler zit niet al na een kwartiertje is afgelopen! Want dan gebruikt ze haar stem als alarm!
Sinterklaas kwam bij ons een beetje vroeger dan bij de meeste gezinnen. Hij kwam op bezoek met twee van zijn Pieten om de cadeautjes uit te delen en dat was vooral voor de drie jongste hier een echt feest!

Everybody Moves 3/12/2011 Tijdens de voorbije weken werden er ook twee sportnamiddagen georganiseerd in ‘t Rosco (de sporthal van Ronse) voor mensen met een handicap. Ondanks haar huidige fysieke toestand heeft Liesbeth daar van genoten! Net als Wesly en de kleine broertjes trouwens! Wesly probeert daar met veel plezier de klimmuur uit en doet dat prima. Uitreiking sportmedailles Everybody Moves En zelfs de kleintjes waagden zich al een beetje op de klimmuur.
Voor Liesbeth waren de verschillende balspelen een leuke uitdaging! Samen met haar vriendinnen Emilie en Charlotte kon ze zich daar prima mee uitleven.
En voor ons en de andere ouders is ‘t ook best leuk om bij te praten in ‘t cafetaria terwijl we zeker zijn dat er voor onze kinderen goed gezorgd wordt!

Nu nog een tweetal weken examenstress (Suzanne) en dan beginnen we aan de kerstversiering.

4 Antwoorden op “Revalidatie”

 1. amaai zo’n leuke zaken die je verteld. tof hoor dat het begint te beteren. En dat de sint iedereen heeft iets gegeven daar hé! En ook die sportdag zag er leuk uit.
  Ik lig nu met migraine in bed. Ben eventjes wakker en ga sebiet terug gaan slapen.
  Maar voor de rest gaat het bij mij zijn gewone gangetje.

  Groetjes van een boeiende lezeres

  Veerleke

 2. Hallo,
  Het is een tijd geleden dat ik op jullie bloq gekeken had. Nu ben ik weer bij, en wens ik Liesbeth heel veel succes met haar revalidatie. Zal niet makkelijk zijn en van lange duur zijn. Maar het is fantastisch om te zien hoe ze door jullie zo goed wordt ondersteund en geholpen!
  Vele groetjes.
  Ilse, mama van Sari

 3. Hallo,

  Het ziet er hier allemaal super uit!
  Sinds kort ben ik op zoek naar een nieuwe job als assistent.
  Moest er iemand, iemand nodig hebben, dan ben ik beschikbaar op dinsdag en woensdag avond vanaf 16u30 en op vrijdag vanaf 18u. De zaterdag kan besproken worden.

  Groetjes
  Emmy

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.