Juli 2016

Zara, de shi-tzu-pup die we sinds kort in huis haalden zorgt voor veel afleiding bij Liesbeth en onze andere kids.
mee op wandel gaan met Liesbeth in de rolstoel lukt nu ook, dank zij een buikzak (omgekeerde van rugzak) die we via internet bestelden bij Zooplus. Zo zit kleine Zara vast geriemd in een open zak op schoot bij Liesbeth die toch haar handen vrij houdt om aan haar wielen te duwen (manuele rolstoel).

Zara en Brexit aan zee Snuffelend op internet vinden we nog een shi-tzu-pupje dat er erg schattig uit ziet en we besluiten dus om dat ook te kopen. Dit ‘zusje voor Zara’ dopen we Brexit en de twee pups kunnen het al meteen goed met elkaar vinden. Liesbeth voelt zich de koning te rijk met twéé pupjes op haar bed!

Met Benoit tijdens een havenrondvaart Ze zijn nog maar kort hier bij ons in huis als ze al mee mogen vertrekken op vakantie naar zee. We gaan immers weer een week naar hetzelfde vakantiehuis als vorig jaar, in Oostduinkerke, aan de grens met Nieuwpoort. Nieuwpoort heeft zowat de meest toegankelijke dijk voor rolstoelgebruikers en daarom vertoeven we graag in dat kustplaatsje.

met Wesly op het terras van het vakantiehuis Tijdens de hele zomer werkt Benoit bij Liesbeth als jobstudent-PAB-er. Het klikt wonderwel tussen die twee en Liesbeth geniet van de vakantie. Tijdens de vrije uren van Benoit springt Wesly met plezier bij. Hij en Liesbeth hebben altijd al een goeie band!

Net als vorig jaar wil Liesbeth er ook deze keer elke dag met een strand-go-kart op uit. En natuurlijk doen de kleine pleegbroers niet voor haar onder!

Onze oudste zoon, Jonathan, en onze oudste dochter Suzanne ontfermen zich tijdens de wandelingen meestal over de twee kleine hondjes. Zij leren hen om aan de lijn te lopen en de pups vinden dat al gauw super! En Liesbeth van haar kant houdt de beide hondjes goed in ‘t oog!

Iets waar Liesbeth ook erg van genoot was een boottocht van een paar uur in de haven van Zeebrugge. En zij was niet de enige!

tentoonstelling Hannes d'Haese in Nieuwpoort Op het strand van Nieuwpoort werd onze aandacht al heel snel getrokken door een prachtige, kleurige tentoonstelling. De kunstenaar zelf, Hannes d’Haese (zoon van dokter Lecompte en beeldhouwster Begga d’Haese) was er ook dagelijks aanwezig. Een heel vriendelijke man met veel empathie. Liesbeth kreeg van hem al meteen een prachtige grote knuffel cadeau.

Hannes d'Haeze: it's ok to be different We vonden vooral het beeld van de poes met de boodschap “it’s ok to be different” erg passend en daarom kochten we in de loop van onze zee-vakantie ook de kleine versie van dit beeld.

Toen we de laatste dag van onze vakantie nog even gingen afscheid nemen kregen we een doek van Hannes cadeau voor “wat we voor onze kinderen doen”. Alweer met een erg passende tekst: “Love is zero in tennis but everything in life”. We zijn dan ook erg blij met dat geschenk en het krijgt zeker een mooi plaatsje in huis!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.