De eerste week

Deze eerste week van de paasvakantie bracht ons een beetje van alles.

Zaterdag vertrokken onze beide pleegzoontjes met hun scoutsgroep naar op kamp. Een goed moment voor een avondje uit leek ons dat! Héél lang geleden!

We hadden kaartjes voor een concert van Salvatore Adamo. Voor de ouderen onder jullie een bekende naam. Voor de jongeren hier een link naar één van zijn bekende chansons. Misschien doet dat een belletje rinkelen! 🙂

Een heel oud lied, maar nog steeds actueel, jammer genoeg! En Adamo was goed! Nog steeds! Twee en een half uur onafgebroken opgetreden, zonder pauze! Hij is 74, Adamo, maar even springlevend als toen hij zijn carrière 55 jaar geleden begon!

Het weekend was voor Liesbeth ingezet met een sportnamiddag in ’t Rosco en het Paasweekend verliep heel rustig. Wandelen zat er niet echt in want daar leende het weer zich niet toe.

Dinsdag starte de vakantie-opvang Give us a Break weer en Liesbeth kon ’s morgens niet rap genoeg de deur uit zijn! Ze had er zin in, dat was duidelijk! De foto’s die door de begeleiding werden gemaakt tonen dat ze zich daar goed voelt!

Woensdag kwam er even een kink in de kabel. ’s Morgens gaf Liesbeth al aan dat ze tandpijn had. Met een pijnstiller toch naar de opvang vertrokken. Daar ging alles goed tot ze ’s middags, na de maaltijd, begon te wenen en weer aangaf pijn te hebben. De begeleidster belde ons dat door en we haalden haar op.  Een klein uurtje later was de huisdokter hier al om haar te onderzoeken. geen oorzaak voor de pijn te vinden. Temperatuur, neus, keel en oren, alles in orde. Tandvlees en tanden op ’t eerste zicht ook. Die waren trouwens een paar maand geleden al grondig nagekeken bij de tandarts.

In de namiddag een gewone, rustige maar goedgehumeurde Liesbeth. Maar bij ’t avondeten gaf ze weer aan dat ze pijn had. Haar assistente kwam met het vermoedelijke antwoord:  een wijsheidstand die wil doorbreken. Zou best kunnen! Liesbeth wordt in juli 17!

Dus vanaf donderdag maar weer naar de opvang. Mét haar jongste pleegbroertje nu. Het scoutskamp was afgelopen, kinderen weer thuis en hopen vuile was te doen! De rust tijdens hun 4-daags kamp was deugddoend, maar we waren toch ook weer blij hen terug te zien.

De ‘welkom-thuis’-taart wachtte hen op!

Ondertussen was er nog een vervolg gebreid aan onze gezinsuitstap van 24 maart!

We kregen bericht van de Baba Yegas dat de fan-foto van Liesbeth, als één van de 20 winnaars,  voor een duoticket Bellewaerde met ‘meet & greet’ was uitgekozen.

Dus Liesbeth gaat er zaterdag, samen met haar assistente, op uit! Eigenlijk de eerste keer dat we haar, zonder ons, een ‘verre’ daguitstap laten maken. Ze wordt groot, onze jongste dochter!

 

 

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.