Guab- of Give us a Break-nieuws

Ons GuaB-oudergroepje staat weer een paar stappen verder!

Héél binnenkort worden we officieel een VZW.  Ondertussen gaan er nog steeds allerlei activiteiten door die ons aan de nodige centjes helpen om de opvang verder te organiseren en zelfs uit te breiden.

Zo is er op 17 november Wereldmuziek met Luna-Moon in Barbois in Ronse. Meer info vinden jullie hier onder. Klik maar even op de mini-affiche om die te vergroten! Inkomkaarten en/of steunkaarten nog steeds te verkrijgen aan de prijs van 5 euro via chantal@handiklap.be

Ondertussen gaat ook de toneel-tour van Kleine Ka nog steeds door. Kaarten zijn nog verkrijgbaar. Deze enthousiaste groep gaf ons eind september reeds een heel mooi bedrag en willen daar nu nog iets bovenop doen!

De sportievelingen onder onze oudergroep hebben samen met een groep vrijwilligers ook deelgenomen aan de 24 uren van Oudenaarde. Ook daar was GuaB één van de goede doelen!

Wie wil kan natuurlijk ook altijd een steentje bijdragen via een overschrijving. De info daarvoor is te vinden op onze website.

Tijdens de voorbije herfstvakantie was de opvang een groot succes! We hebben nog meer begeleiders ingezet dan in de vorige vakanties en dat zorgde voor àlle kinderen voor een heel geslaagde opvangweek! De meeste kinderen met een handicap hebben een grote behoefte aan structuur. Door GuaB krijgen ze die nu ook tijdens de schoolvakanties. En voor de ouders en andere gezinsleden zorgt GuaB voor wat broodnodige ademruimte.

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.