Vriendschapsbanden

Van september tot en met mei brachten we één avond per maand samen door in het MPI van Eine. Eén avond per maand, waarop we elkaar leerden kennen, mét elkaar de EEP-cursus doorliepen en samen naar oplossingen zochten voor de moeilijkheden die één van ons ondervond in zijn/haar leven met een handicap of met de handicap van een gezinslid.
We hebben vaak samen gelachen, maar ook menige keer met ontroering naar elkaar geluisterd. Kortom: er werden vriendschapsbanden gesmeed!

EEP Toen onze EEP-reeks dan ook ten einde liep spraken we af om elkaar drie maanden later nog eens terug te zien en samen ergens iets te eten. Vanavond was het zover! Wat was er veel dat we elkaar wilden vertellen!
Hét grote nieuws kwam van Dieter, die een wonder beleefde toen hij in Lourdes op vakantie was. Maar daarover later meer, want ik heb Dieter gevraagd om zélf zijn verhaal uit te schrijven en ik zal het dan als ingezonden stukje op Handiklap plaatsen!

We spraken af elkaar af en toe te blijven zien om de vriendschapsband die we met elkaar kregen te behouden. Vrienden heb je immers nooit teveel!

Eén antwoord op “Vriendschapsbanden”

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.