Lies in Koppen

Op TV1 was er vanavond in “Koppen” een reportage over de moeilijkheden die mensen met een handicap ondervinden om aan een job te geraken, ook al beschikken ze over een volwaardig diploma, en soms zelfs over PAB om hen te helpen in hun werkomgeving.

Lies Vanpeperstraete De allereerste getuigenis kwam van Lies Vanpeperstraete. Zij is een vriendin waar we veel respect voor hebben! Ze werkt niet alleen als onderzoekster in de Plantijn Hogeschool zoals ze in de Koppen-reportage vertelde, maar heeft ook een eigen vzw “Inclusie vandaag”. De folder van haar VZW kan je vinden onder de links op deze site in de categorie PAB.

Proficiat, Lies!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.