Goede zielen

duim: goed zo!

Vandaag weer een hele namiddag gecomputerd, terwijl Delphine met Liesbethje bezig was.

Ik zou niet willen zeggen dat het écht voor mijn plezier was, maar het voldane gevoel nu Jonathan (die ondertussen in Gent woont maar hier op weekend-bezoek kwam) mij kunnen helpen heeft om onder de knie te krijgen hoe ik schuifpuzzels voor Liesbethje kan maken in Mind Express, loont toch de moeite.

Nadat ik deze week uit de cursus in TNI ben weggevlucht omdat ik mij wel heel erg ziek en koortsig voelde, en met de cursusbladen die ik meekreeg niet echt veel vooruit bleek te zijn, liep ik rond met een slecht gevoel.
Ik zou immers moeten wachten tot een nog niet nader bepaalde datum in ‘t voorjaar om opnieuw voor diezelfde cursus te kunnen inschrijven, en tot die tijd zou ik geen enkele oefening in spelletjes-vorm voor Liesbeth kunnen maken.

Jonathan

Maar eens te meer speelde oudste zoon Jonathan voor reddende engel.
Met zijn kennis van computers (waar hij zijn beroep van maakte) en een grote dosis geduld om alles op mijn niveau uit te leggen is hij er in geslaagd om me te leren hoe ik schuifpuzzeltjes voor Liesbeth in Mind Express geprogrammeerd krijg.

Bovendien was ‘t best gezellig om zo met zijn tweetjes te zitten werken en experimenteren. ‘t Smaakt naar meer!

En ja, zelfs deze site kreeg nog een mini-onderhoudsbeurt!
Bij de downloads is er nu een indeling in categorieën die het makkelijker maakt om iets terug te vinden. Bovendien stelde Jonathan een eerder gemaakt programmaatje ter beschikking via deze site waardoor puzzels maken in PowerPoint en/of in Mind Express weer een beetje makkelijker wordt. En meteen kwam het in november verschenen krantenartikeltje met foto van Liesbeth ook op de site terecht.

Delphine

Zo zie je maar dat dankzij twee goede zielen (Delphine en Jonathan) mijn weekend niet meer stuk kan en dat Liesbethje morgen als verlaat Sinterklaascadeautje nog kan puzzelen op haar pc.

Eén antwoord op “Goede zielen”

 1. hallo

  Ik ben een tweedejaars studente orthopedagogie, aan de plantijn hogeschool te antwerpen en wij moeten voor school een voorbeeldje zoeken van een oefeningentje in mindexpress.
  ik kwam op deze site terecht en wilde je dus vragen of je me die schuifpuzzel of eventuele andere oefening van mind express kon doorsturen ???

  Alvast bedankt
  Perle
  perle_1213@hotmail.com

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.