Kerstwensen

Liesbethje geniet samen met weekend-assistente Charlotte van haar nieuw-verworven zelfstandigheid. In haar alweer aangepaste startpagina van Mind Express, kan ze nu zelf naar de PowerPoint-pagina gaan. Daarin zitten alle thema-PowerPoints die ze tot nu toe enkel kon bekijken met de hulp van een assistent.
Zoals een ander kind dus een boekje kan nemen uit zijn kinderbibliotheekje, kan Liesbeth nu een PowerPoint kiezen en zelf laten starten.
Natuurlijk lukt dit nu alleen als ze voor de laptop gaat zitten. Maar straks, als ze over enkele maanden aan een Tellus geraakt (de aanvraag is lopend bij het Vlaams Fonds), kan ze die overal bij zich hebben.
Kerst 2008 Met de lichtjes van de kerstboom die ik zie opflitsen in mijn pc-scherm, denk ik er aan dat het tijd wordt om jullie allemaal een prettige kerst toe te wensen.
Dat gaan we doen met een leuke kerstfoto van Liesbeth.
Annelies, de vriendin van Jonathan, was “fotograaf” van dienst, en ik moet toegeven dat ze er meer van terecht brengt dan ik!
Dus voor die duizenden mensen die hier regelmatig een kijkje komen nemen om te weten hoe Liesbeth evolueert en hoe alles hier loopt: Geniet van de gezellige kersttijd en maak er een fijne tijd van!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.