Verlengde vakantie

Liesbeth heeft, tegen wil en dank, een verlengde kerstvakantie.

We namen immers na de vakantie contact op met de Raad van Bestuur van de scholengroep waartoe de school van Liesbeth behoort en legden uit dat we toch wel graag een concreet antwoord zouden willen krijgen van de school in verband met het in de toekomst voorkomen van “ongelukjes” tijdens de pauzes (cfr het krabben en bijten).
De maatregel die door de directeur was voorgesteld (dat de toezichthouders een fluojasje zouden dragen) leek ons niet echt een oplossing.

De Raad van Bestuur vraagt nu aan de school welke acties ze denkt te ondernemen om dergelijke incidenten te voorkomen. We wachten nu op het antwoord van de school alvorens Liesbeth weer met een gerust hart aan hen toe te vertrouwen.

Liesbeth helpt Soraya om te eten Wat niet betekent dat Liesbeth ondertussen stil zit!
Samen met ons en met haar assistenten oefent zij haar handje om weer even goed te functioneren als voor het bijt-incident. Zij knutselt en speelt, zij oefent met gebaren. En daarnaast toont zij dat ze ook kan “assisteren”. Kijk maar op de foto hoe zij gezinshulp Soraya helpt om haar boterhammetjes op te eten!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.