Emoties

Liesbeth leert deze week over emoties in de klas. Een leuke link voor eenvoudige lesjes over emoties vind je hier

Blije Liesbeth Als je zelf wil zien hoe een gelukkige, zich-goed-in-haar-vel-voelende Liesbeth er uit ziet moet je maar eens kijken naar de foto naast dit stukje. Die is op school genomen.
Hoewel we eerst wilden beginnen met drie dagen per week naar school, hebben we dat nu al opgegeven. Ze vraagt zelf om naar school te gaan en ze is er duidelijk heel tevreden.

Qua bewegingsruimte is het er ideaal! Naast het klastuintje met daarin een glijbaan enz. is er de grote binnenspeelruimte waar Liesbeth naar hartelust kan rijden met haar manuele rolstoel en stappen met de keywalker.
zachte speelplaats En buiten is er een zachte speelplaats, waarop je je nooit echt pijn kan doen als je valt. Natuurlijk ook een gewone speelplaats en heel wat gras dat als het straks (hopelijk) mooi weer wordt ook wel vaak zal gebruikt worden.
Verder is er een kiné-lokaal met alles er in en er aan en een reuze-turnzaal (waar Liesbeth bijvoorbeeld kan fietsen).

Liesbeth heeft twee nieuwe gebaren geleerd op school. Ze heeft er eigenlijk meer geleerd, maar voorlopig twee onthouden! 🙂
Frietjes (hoewel we dat hier thuis nooit eten, maar op het schoolmenu staat dat dus wél!) wat wordt aangegeven door de handen te vouwen en de vingers dan naar boven te strekken, en tevreden (in ‘t kader van de les over emoties).

Met de kinderverzorgster op weg naar het toilet Dat er in de school een open sfeer heerst blijkt al meteen! Van de mama van klasgenootje Marco kregen we een e-mailtje (heel lief!) en van de school zelf een aantal foto’s die op school werden gemaakt van de eerste dagen met Liesbeth.

3 Antwoorden op “Emoties”

  1. Amaai, het stroomt van haar gezicht dat ze haar supergoed voelt!!!
    Goed voor haar en natuurlijk ook voor jullie!!!!

    Dikke zoen!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.