Mmm, lentekriebels….

Liesbeth haalt het eten in de keuken Nu de zon de voorbije dagen niet alleen voor heldere lichte kleuren zorgt, maar zelfs al wat deugddoende warmte geeft schijnt iedereen hier last te krijgen van lentekriebels!
De pubers hier in huis verheugen zich op de twee weken paasvakantie, Soraya (de gezinshulp) doet ingewikkelde uitspraken over “goede en slechte lentekriebels”, Bonzaï (ons oude pinchertje) is opeens tot over zijn oren verliefd op Chanelle, Max (de poedel) is weer kortgeknipt en werd (misschien door de shampoogeur) zelfs niet meer herkend door Chanelle (wat even voor moeilijkheden zorgde!), en Liesbeth maakt regelmatig het “ik wil gaan wandelen”-gebaar.

Maar naast die lentekriebels die wat leven in de brouwerij brengen, is er tegelijk een gevoel van rust in ons gezin.
Immers, Liesbethje zit duidelijk op haar plaats in haar nieuwe school , waar trouwens op 30 april een bloemenmarkt wordt gehouden!

Drie uitgetelde honden Ze vertrekt ‘s morgens enthousiast met papa en Bouchra naar Lessines, en als ze in de namiddag door papa wordt opgehaald is ze vaak moe maar altijd voldaan! Thuis wordt ze dan opgewacht door haar assistente én door Chanelle! Die weet dat dan haar moment is aangebroken om een uurtje te gaan knuffelen met Liesbeth op het tapijt in haar kamer! Dat maakt dat ook Chanelle ‘s avonds uitgeteld is en, zoals je op de foto ziet, rustig ligt te slapen tussen Max en Bonzaï in.

Zwemmen in Lessines Liesbeth heeft het duidelijk naar haar zin bij juffrouw Chantal. Vandaag stond er zwemmen op ‘t programma, en daarna pannenkoeken bakken ter ere van klasgenootje Marco die jarig was. Zeven pannenkoeken voor Liesbeth! Ja, van watersport krijg je honger, hé!

Ook de maaltijden op school vallen blijkbaar wel mee! En samen met de juf het eten mogen ophalen in de keuken is natuurlijk nog een leuke extra!

Naar de paasvakantie wordt door Liesbeth dus minder reikhalzend uitgekeken dan door onze andere kinderen. Liesbeth zal haar klasgenootjes en juffen zeker missen.

Eén antwoord op “Mmm, lentekriebels….”

  1. tof dat het zo goed gaat met liesbeth en de nieuwe omgeving op school…
    We duimen dat het héél lang zo mag blijven gaan…
    X

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.