Paaseitjes en Turkse slofjes

Een rare combinatie?
Toch is het dat wat Liesbeth deze Paasochtend kreeg, samen met nog wat andere leuke cadeautjes!

Vrolijk Pasen
Gisteravond laat kwam ik immers thuis van een weekje Turkije met Jonathan en Suzanne. Liesbeth was op dat moment al een aantal uurtjes in dromenland verzeild, dus konden we elkaar pas deze ochtend begroeten.
Maar dat gebeurde dan ook erg uitgebreid!

 

Een paar uurtjes samen in bed waarbij Liesbeth erg druk bezig was met gebaren (blij, vrienden, knuffel, kusje,…) en met aandrang naar de doos Nivea bleef wijzen.
Ik begreep haar bedoeling wel! Ze smeert zich heel graag in met crèmes en lotions. Ik denk dat het voorbeeld van haar zussen daar wel voor iets tussen zit!

Turkse slofjes Maar deze ochtend was ze bijzonder attent!
Ze nam telkens voorzichtig een dotje crème op haar vinger die ze vervolgens op haar eigen beentjes smeerde, en als ze daarmee klaar was deed ze ‘t zelfde op mijn benen. Zo volgde ook nog een uitgebreide massage van handen, armen, nog maar eens de voeten en tenslotte wangen en neus. Telkens eerst bij zichzelf, daarna bij mij.

Tot om 9 uur de bel ging en de zondag-assistente, Nele, er aan kwam.
Geen Turks bad dus, wel een Liesbeth-massage.

En ook verder een heel gezellige paasdag gevierd met de kinderen, met cadeautjes uit Turkije én paaseieren. Voor Liesbeth nog wat extra aandacht van Lieve en Charlotte die haar een bezoekje brachten. Verwendag dus!

 

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.