Zeeland

Zeeland1
Omdat mijn eigen roots in ‘t Waasland liggen wilden we daar in de buurt graag eens op vakantie gaan. Net over de grens, in één van de aan het Nederlandse Hulst grenzende dorpjes huurden we een vakantiehuisje. Een geslaagde keuze, zo bleek!

Voor Liesbeth kon dit weekje vakantie al niet meer stuk want Chanelle mocht mee! En daarnaast bleek er ook nog een schommel en een zandbak in de tuin van de vakantiewoning te staan! Twee assistenten (Julie en Charlotte) losten elkaar af om voor Liesbeth te zorgen.

Zeeland2 De eerste avond was een beetje moeilijk voor Liesbeth. Een vreemde omgeving en een vreemd bed! Maar toe ze duidelijk begrepen had dat wij daar allemaal bleven slapen sliep ze net zo goed als thuis. Dat laatste wil dus zeggen: érg vroeg wakker! Eén nacht besliste ze zelfs al om 02 uur dat ze genoeg geslapen had! Dus dan maar tussen papa en mama in ‘t grote bed de morgen afwachten!

Zeeland3 Als de zon scheen was er voldoende vrijetijdsbesteding voorhanden! Voor Liesbeth vooral wandelen op de Hollandse dijken en spelen in de tuin met Chanelle. Voor onze grote kinderen werd dat vooral met Chanelle spelen en fietsen. Veel makkelijker in dat vlakke landschap dan hier thuis in de Vlaamse Ardennen!

Af en toe bezoek (zoals van één van de juffen uit mijn begin-humaniora-tijd) en zelf ook eens binnenwippen bij lang-niet-gezien-familieleden. En verder natuurlijk ook wat winkelen in het nabijgelegen Hulst en genieten van het tropische zwembad in Terneuzen. Internet en kabeltv (alleen satelliet in dat huisje) werd vervangen door gezelschapsspelletjes en sjoelbak spelen. Echt vakantie dus!

Zeeland4 Na zo’n gezellige week kunnen we er weer tegenaan! De kinderen beginnen met nieuwe energie aan de laatste trimester van dit schooljaar, papa ziet het vertaalwerk weer zitten en ik heb nog even van de rust genoten voor de echte verkiezingscampagne begint (Chantal_Thijsman.pdf ).

En ja, we plannen alweer een Zeeland-vakantie voor volgende lente!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.