CA-uitstap naar Malterpark

Ca staat voor Collega Advies. Regelmatig komen we samen met verschillende personen met een handicap en hun familie. Dat gebeurt meestal, heel informeel, in een klein cafézaaltje waar we dan bijpraten, elkaar advies geven, enz.
Deze keer kozen we er voor om gezamelijk een uitstap te maken. Afspraak was zaterdag 2 mei om 14 uur aan de ingang van het Malterpark in Heusden (bij Gent).

Malterpark1 Papa Andrew aan het stuur, vertrokken we van Ronse richting Heusden. Goed op tijd (dachten we). Eén keer echter had Andrew “ons Jeanette” (=troetelnaam voor onze GPS) verkeerd begrepen en waren we te vroeg afgeslagen en ‘t resultaat was een échte zoektocht, gehinderd door wegenwerken.
Toen we de parking van het Malterpark opreden stond iedereen ons dus al op te wachten!

De zon gaf niet echt veel warmte, maar liet zich toch regelmatig zien. Net warm genoeg om een fijne wandeling in het dierenpark te kunnen maken!
De berggeitjes deelden hun tuintje met een paar schattige baby-hangbuikvarkentjes. Die stalen al meteen ons hart! Kleurige papegaaien lieten van zich horen en een hoop andere dieren lieten zich bekijken en sommige zelfs aanraken!
Maar ‘t leukste waren zeker de kamelen. Op hun rug maakten Liesbeth, Lazlo en broer Lopez, Dieter en zelfs Tieneke een schommelende rit!
Daarna was ‘t lachen geblazen in het spiegelpaleis waar we de éne keer dikke dwergen leken en direct daarna slanke modellen.

malterpark2
Met z’n allen waren we toe aan een lekkere koffie. Voor sommigen binnen omdat het niet echt warm was, voor anderen buiten om toch de weinige zonnestralen mee te pikken.
Tegen 19 uur waren we dan weer thuis. Voor Liesbeth was ‘t dan bedtijd! En slapen deed ze deze keer! Zelfs tot ‘s morgens 07 uur aan één stuk, en dat is voor haar echt wel uitzonderlijk!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.