Ritmo

Ritmo is de spektakelgroep waar onze Wesly lid van is.
Voor Wesly biedt deze vereniging de structuur (en de vaste regels) die hij nodig heeft. Hij gaat er grààg naartoe, zorgt er ook voor altijd op tijd te zijn voor de repetities, klaagt op tijd en stond eens over de strengheid van Sammy (de groepsleider) maar probeert tegelijk wel altijd alles te doen zoals Sammy dat vraagt.

Liesbeth bij Ritmo Vorige woensdag was er hier iets misgelopen met de medicatie van Liesbeth. Per ongeluk kreeg ze door één van de assistenten de middag- én avond-dosis medicatie samen toegediend, waardoor we haar met man en macht moesten wakkerhouden om ervoor te zorgen dat haar lichaam deze zware dosis zonder te veel problemen “verwerkte”.
Niet zo makkelijk bij een kind dat voortdurend indommelt door die zware dosis anti-epileptica én spierverslapper.

Uiteindelijk lieten we haar met Wesly meegaan naar de Ritmo-repetitie in de hoop dat de trillingen van de zware troms (drums) haar zouden activeren. En dat lukte blijkbaar!
Liesbethje genoot van haar bezoek en op de foto die Wesly daar heeft genomen zie je haar met een deel van de Ritmo-leden.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.