Een gevuld weekend

Omdat wij zaterdag de hele dag in het Waasland waren voor de afscheidsdienst en asverstrooiing van nonkel Jef en zijn vrouw tante Godelieve, zou Liesbeth bij haar peter en meter gaan logeren.
We brachten haar vrijdagavond weg en een uurtje later dan anders werd ze door Mireille te slapen gelegd. Dat ging in elk geval goed, want 5 minuten later was ze al in dromenland!

Op de trap Zaterdagochtend kregen we een telefoontje nog voor we richting Sint-Pauwels vertrokken om ons te vertellen dat ze goed geslapen had! Toen ze rond vier uur wakker werd is Mireille bij haar gaan liggen en sliepen ze samen nog tot zeven uur. Daarna een uurtje spelen en knuffelen en de assistente van Liesbeth (Sylvie) was er om haar verder te helpen. Na de middag kwam Saskia het van haar overnemen.
We zijn dus met een gerust hart vertrokken en papa haalde Liesbeth ‘s avonds tegen 19 uur op, al klaar voor de nacht.

Voor Liesbeth was dit zeker een interessante ervaring, deze eerste “bewuste” logeerpartij. Niet, zoals thuis, beneden slapen, maar gewoon boven. Dus op de trap gaan (zie foto) wat thuis regelmatig eens geoefend wordt door de kinetherapeuten. In de voormiddag heeft ze zich samen met de kindjes van de buren van Mireille en Karl verkleed. En na de middag gingen ze richting Speelhuisje om daar te ravotten. ‘t Resultaat was dat ze ook ‘s avonds, weer thuis, direct in slaap viel!

bezoek van Charlotte Gisteren, zondag, kreeg Liesbeth bezoek van Charlotte. Die kwam assistente Irene helpen om met Liesbeth te spelen en haar in bad te doen. Charlotte werd daarbij zelf ook wel wat nat, maar dat vond ze niet echt erg.

En vandaag, maandag, mag Liesbeth na een volle week thuis met de windpokken weer gewoon naar school.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.