Alweer ’t einde van de herfstvakantie!

Liesbeth met chinchilla Vandaag de laatste dag van de herfstvakantie.
En omdat we straks nog eens met z’n allen thuis zijn om samen te eten, gaan we ‘t een beetje feestelijk maken. Afhaalchinees bestellen en eerst een aperitiefje drinken. En tijdens ‘t aperitief alvast het verjaardagspakje geven aan Andrew, de papa van Liesbeth.

Eigenlijk is hij pas donderdag aanstaande jarig, maar zo midden in de week lukt het nooit om écht met z’n allen aan tafel te zitten (inclusief Jonathan die in Gent woont). En omdat het deze keer om een “speciaal” verjaardagscadeautje gaat, komt het nog wel goed uit om het iets vroeger te geven.

Papa Andrew krijgt straks immers een bon voor een ballonvaart cadeau. Met wat geluk kan hij die dan nog vastleggen voor ‘t komende weekend!
Van Liesbeth krijgt hij een zelfgemaakte wenskaart. Die heeft ze gisteren gemaakt tijdens het eerste crea-atelier .

Deze week herfstvakantie is alweer voorbijgevlogen voor elk van ons.
Ondanks het vaak regenachtige weertje kon Liesbeth er toch enkele keren op uit voor een wandeling of om te gaan fietsen in de buurt.

En tussendoor was ze natuurlijk aan ‘t spelen thuis. Dat gebeurt de laatste tijd steeds vaker voor de grote spiegel in haar kamer. Ze vindt het leuk om zichzelf te versieren en te bekijken.
Ook op de pc werken is nog steeds een favoriete bezigheid. En knutselen (of kliederen) natuurlijk!

Chanelle een beetje plagen Tussendoor speelt ze regelmatig een uurtje met Chanelle, haar zo geliefde hond. We hebben hier al vaak tegen elkaar gezegd dat Chanelle in Liesbeth’s leefwereld het hoogste staat op het trapje van “beste vrienden”!

met chinchilla Bij de “niet in ons huis wonende vrienden” is het zonder twijfel Charlotte die ze ‘t liefste ziet. Zo was ze ook gisteren weer erg blij om Charlotte op de crea-namiddag te ontmoeten.

De andere dieren in huis hebben minder dan Chanelle Liesbeth’s aandacht. Hoewel het natuurlijk ook een tractatie blijft om even met de chinchilla’s te kunnen spelen terwijl de grote broers en zussen de hokjes proper maken.

Morgen weer naar school dus.
Maar ook dat zal Liesbeth plezier doen. Ze zal weer met heel veel enthousiasme vertrekken naar haar juf en vriendjes in Lessines!

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.