Paasvakantie

Spelen in het zwembad
Net voor de paasvakantie begon had assistente Bouchra nog een hele reeks foto’s gemaakt van Liesbeth tijdens het zwemmen met haar klasgenootjes. Daaruit blijkt nog maar eens dat Liesbeth een echt waterratje is. Schrik heeft ze niet en genieten is er altijd bij!

Liesbeth en Marco Ondertussen is de helft van de paasvakantie alweer voorbij. Voor Liesbeth verliep die zeker goed! Ze kreeg bezoek van Zoë en Brick, nichtje en neefje van meter Mireille. Deze kleuters kennen het grootste deel van de gebaren die Liesbeth gebruikt, en ze demonstreren die dan ook met veel plezier!

Ook Charlotte kwam samen met haar assistente een namiddag bij Liesbeth. Het doet Liesbeth telkens heel veel plezier om met Charlotte samen te kunnen zijn. En Charlotte die geniet er van om “op Liesbeth te passen”. Ze houdt er nu zelfs een oppasboekje over bij, waarin ze dan samen met haar assistente noteert wat ze zoal met Liesbeth heeft gedaan.

Verder was er het wekelijkse bezoekje van Soraya, die gedurende jaren onze vaste gezinshulp was. Nu Soraya deel uitmaakt van het PTP-team van Liesbeth probeert ze om wekelijks eens bij haar binnen te lopen. Tof is dat!

Liesbeth inspecteert het nieuwe busje
In ‘t begin van de paasvakantie heeft papa het “nieuwe” busje afgehaald. We waren benieuwd hoe Liesbeth zou reageren, want dat ze ‘t verschil zou zien met het oude busje, dat leek ons wel zeker. We hadden ons geen zorgen moeten maken over haar reactie. Dat blijkt wel uit haar duimpje dat tijdens de proefrit telkens aangaf dat ‘t in orde was!

Voor wat nog rest van de paasvakantie gaan we zeker nog wat profiteren van het zonnetje, dat toch dagelijks wel een aantal uren van de partij is.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.