9 jaar

Net toen we dachten dat ons gezinsleven weer een beetje in de gewone plooien viel nu Cristiano thuis verder herstelt van zijn zware verwondingen kregen we slecht nieuws te horen via de telefoon.
De mama van Cristiano, die al lange tijd ziek was, is maandag gestorven. Voor Cristiano is dat nieuws extra moeilijk om te verwerken nu hij zelf fysiek nog erg verzwakt is.

9 jaar
Dinsdag vierden we ondanks alles Liesbethjes 9de verjaardag met een paar leuke cadeautjes.
Dat ze ook mentaal vooruitgaat bleek toen ze de geschenkpapieren er af haalde en al meteen begreep dat die grote rechthoekige doos een pop bevatte!
picto verjaardag Ook maakte ze meteen het onderscheid tussen de kledingstukken die ze voor zichzelf had gekregen en diegene die voor haar pop bestemd waren.
Vorig jaar zou ze zeker eerst geprobeerd hebben om ook de poppenkleertjes over haar eigen hoofd te trekken!

9 jaar! Onze zoektocht naar een nieuwe vaste assistente begint nu eidelijk resultaat op te leveren! We hebben nu een paar valabele kandidaten en zullen op basis van verschillende criteria daaruit een keuze maken!

Ook de wetenschap staat niet stil en een link zoals broer Jonathan ons vandaag doorstuurde geeft toch weer nieuwe hoop!

3 Antwoorden op “9 jaar”

 1. Wij leven mee met Cristiano, doe hem maar veel groetjes van mij Chantal.Meer dan onze diepe innige deelneming kunnen we Cristiano niet geven, spijtig genoeg maar wij willen toch een klein steuntje zijn voor hem,
  Beste en lieve groetjes aan gans het gezin,
  Yvette

 2. hallo, ik wens jullie en Cristiano veel sterkte toe maar ook aan Liesbeth vele lieve kusjes voor haar negende verjaardag !!! Twee gebeurtenissen maar o zoooo verschillend , droefheid en happyness xxx

 3. Onze innige deelneming.
  Hopelijk hersteld Christiano snel van zijn verwondingen.
  Hier is het ook altijd iets,er hangt precies een donkere wolk boven ons huis. Maar we blijven sterk. Vele groetjes en veel sterkte.
  sabina

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.