Genieten van vakantie.

Puyenbroeck 1
‘t Voorbije weekend bezochten we het domein van Puyenbroeck in Wachtebeke, een plaats waar ik plezierige jeugdherinneringen aan over gehouden heb. En ook nu werd het een prettige uitstap!
Liesbeth kon er samen met haar assistente Naomi en met tonton Daniel en broer Wesly en zus Suzanne waterfietsen. ‘t Meest verwonderd was ze toen ze opeens ook mama en papa in een (andere) waterfiets ontdekte! Ook de dieren van het park trokken haar aandacht, en een ritje met het mini-treintje kon ze ook best smaken!
Puyenbroeck 2 Naomi en Liesbeth Geduld om in het cafetaria een drankje te gebruiken had ze niet echt. Immers, het grote ballenbad grenst aan het cafetaria en dat was voor Liesbeth véél aantrekkelijker.

Puyenbroeck 3
Nu Charlotte, het vriendinnetje van Liesbeth, terug is van een vakantie aan zee, bracht ze samen met haar assistente Ilse een bezoek aan Liesbeth. Met alweer cadeautjes voor de negende verjaardag die Liesbeth eerder deze maand vierde.
Samen wandelden ze dan ook nog naar de markt van Ronse om daar een terrasje mee te pikken.

En zoals steeds genoten Charlotte en Liesbeth van elkaars gezelschap.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.