Augustus

Tijdens de maand augustus trokken we met z’n allen een poosje naar Stavelot.
Daar huurden we een huis met voldoende slaapplaatsen voor ons gezin, met inbegrip van onze oudste zoon Jonathan en de halfzus van Suzanne (Grace), én twee assistenten voor Liesbeth.

paella-koks Ingrid en Luc
Het weer was ons tamelijk goed gezind en we konden het merendeel van onze maaltijden buiten gebruiken. Eén keer kregen we zelfs een professioneel bereide paella voorgeschoteld door Ingrid en Luc die op bezoek kwamen en meteen maar aan het koken sloegen!

Kitty en Kelly met Liesbeth Liesbeth genoot van de aandacht van haar assistenten, Kitty en Kelly. Samen met hen bezocht ze vaak de paarden van de manège waarbij ons vakantiehuis hoorde.
Likjes (kusjes!) krijgen van de paarden vond ze al even leuk als knuffelen met haar hond Chanelle, die natuurlijk ook mee op vakantie ging.

Een uitstap naar het vlakbij gelegen pretpark Plopsa Coo werd een grandioos succes! Liesbeth genoot van haar kennismaking met (de échte!) Bumba en ook de attracties vielen in haar smaak! Schrik heeft ze niet en dus kon ze er met de hulp van Kitty en Kelly toch heel wat uitproberen!

In Stavelot vierden we ook de verjaardagen van Suzanne en Wesly. Voor Wesly werd dat een verrassingsuitstap naar het circuit van Francochamps en voor Suzanne een etentje in een typisch restaurant.

Cultuur voor Liesbeth
En natuurlijk probeerden we ook een béétje cultuur mee te pikken. Een mooie tentoonstelling en een paar musea.

Weer terug in Vlaanderenland moesten we al weer het nieuwe schooljaar voorbereiden. En ook dat is ondertussen al weer écht begonnen!

Voor Liesbeth is dat absoluut geen straf. Zij is met veel plezier op 1 september weer naar haar school in Lessines gereden met papa en Bouchra.

Diezelfde dag gebeurde er trouwens nog iets leuks! Liesbeth en wij allen kregen het wensteam van Make a Wish op bezoek.
De wens-visjes En al meteen werden er geschenkjes uitgedeeld! Zo kreeg Liesbeth twee kleine visjes waardoor we maar meteen een aquarium hebben ingericht zodat ze de ruimte hebben. Samen met nog 5 andere worden de wens-visjes nu verzorgd door zus Suzanne en kan Liesbeth ze bij Suzanne op de kamer gaan bewonderen.
Maar dat is nog niet alles!
Het wensteam wil aan Liesbeth nog een prachtig cadeau geven in het najaar. Een jacuzzi die ons waterratje zeker veel plezierige uren zal bezorgen!

Zo zie je maar dat een slecht begonnen zomer (met het zware auto-ongeval van Cristiano) nog goed kan eindigen!

3 Antwoorden op “Augustus”

  1. hey chantal ben bly dat alles zo goed gaat met liesbeth.ik hoop dat alles vanaf nu alleen nog maar beter mag gaan met jullie gezin jullie hebben al tegenslagen genoeg gekend de laatste tyd
    groetjes stéphanie en familie

  2. hallo iedereen daar ,

    blij dat alles terug wa beter is!!
    zo zie je maar NA REGEN KOMT ZONNESCHIJN 🙂 en super wat die make a wish betreft wowwwwwwwww een jaccuzi !!! ons Lysebeth zal er kunnen van genieten se TOF TOF TOF
    veel liefs van me aan jullie allemaal xxxxx

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.