Eindeschooljaar, begin zomervakantie

Schoolfeest Zoals steeds was ook dit keer het schoolfeest van Liesbeth weer erg goed verzorgd!
In haar school maken ze er steeds een echt spektakel van! Alle leerkrachten en therapeuten werken enorm hard om deze kinderen, allen met hun eigen handicap, het beste van zichzelf te laten zien!
In de school van Liesbeth, waar we zeer tevreden over zijn, is er trouwens nog ruimte voor nieuwe leerlingen. Geen wachtlijsten!

Minigolf Enkele dagen later was er dan de seizoensafsluiter van Everybody Moves (een samenwerking tussen de verschillende sportdiensten van de Vlaamse Ardennen voor een maandelijks sportaanbod voor mensen met een handicap). Deze keer werd het een wandeling rond de Donkvijver in Oudenaarde en een gezellig spelletje minigolf. Daarbij werd Liesbeth trouwens door haar papa geassisteerd.

Bellewaerde De eerste week van de zomervakantie werd al meteen gebruikt voor een gezinsuitstap naar Bellewaerde. Anders dan in Plopsaland mocht Liesbeth daar wel van elke attractie gebruik maken, wat ze trouwens op een veilige manier deed. Samen met haar kleine pleegbroers genoot ze enorm van alle uitdagingen! Zeker voor herhaling vatbaar.

2 Antwoorden op “Eindeschooljaar, begin zomervakantie”

  1. beste liesbeth

    ik hoop ernorm da je geniet in je leefven op school en sportkamp ,heb je pagina gezien had er bijna de traan in mijn ogen .
    ik zou wel u willen adl asistent willen zijn ik wens je veel geluk toe denk er aan dat je niet alleen voor staat tot nog eens

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.