Turnles

Hoewel Liesbethje weer eens een blaasontsteking heeft ondanks de preventieve dagelijkse inname van gelules met veenbessen heeft ze duidelijk zin in ‘t leven!

turnles 2 Getuigen daarvan zijn onder andere de mooie foto’s die assistente Bouchra nam tijdens de turnlessen op school.
Dat Liesbeth het naar haar zin heeft in haar school in Lessines is wel duidelijk!

 

turnles 3 Nu er deze week ook in de Aldi een touchscreencomputer te koop was heeft haar school beslist er één aan te kopen voor in de klas van Liesbeth. Immers, gezien Liesbeth thuis én in de klas op een touchscreen werkt hebben ook een aantal van de klasgenoten daar de voordelen van ontdekt. Kinderen, en zeker kinderen met beperkingen, kunnen zich veel makkelijker uit de slag trekken door schermaanraking te gebruiken dan door de pc te besturen door middel van een muis of joystick.
Nu deze touchscreencomputers stillaan goedkoper op de markt komen is het zeker een aanrader voor de eindejaarsgeschenken voor kinderen en volwassenen met een beperking.

turnles 1 Vandaag staat in de krant Het Nieuwsblad regio Geraardsbergen een artikeltje over onze eerste crea-namiddag (vorige zaterdag).
Met een foto er bij van Liesbeth en Charlotte (met hun mama’s) met hun vingertjes al in de verf.
Onze volgende crea-namiddag zal doorgaan op 5 december. Wie interesse heeft kan de link crea-atelier hier op de site aanklikken en contact opnemen.

Wie zich nog de leuke dvd’s liedjes-met-gebaren herinnert die Jolanda, de mama van Daan uit Nederland, op de markt bracht zal zeker ook blij zijn met de vullingen die ze maakte voor Op Maat Eduware. Ook deze kan je terugvinden op internet én gratis downloaden. Wel eerst het Op Maat programma installeren op je pc en jezelf registreren.

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.